Yo!

Tjaba tjena hallåååå!!!!
Sitter nu i skolan igen då och har inte så mycket för mig.. väntar på att estetlektionen ska börja.. vi håller ju på att måla väggen sopm jag glömt att lägga upp bilder på men jag lovar det kommer :)

Dagens skämt!


Tillsammans är vi starka!!!!!!!!

Jaha idag då!!!  vad hände jo Sofi Karlsson ska få göra något som aldrig hänt förr.. och vad kan det vara då?  jo hon ska få vara lagkapten och tillomed spela forward på den viktigaste matchen iår!!! Liksom varför jag? den tysta lilla tjejen som spelat högerback i fra år? :P
aja det blir säkert jättebra men lite nevös är man iafl....
skriver efter matchen..
puss på er!

Åt samma håll!!!

Träffade på tant Irja idag..  Jag tog mig själv i kragen och gick ner till södersik för att hämta hem min cykel.. så av en ren slumt så tänkte jag att jag kunde ju cykla vidare ner på vägen så jag fick röra mig lite mer. Men då så ser jag mamma och pappa som hjälper Irja att flytta...
Jag tycker faktiskt att det ska bli tråkigt att hon flyttar även fast jag inte brukar träffa henne eller så.. Hon är runt 80 år och är jätte gullig ;) nej men hon är faktiskt vädigt speciell.. svårt att förklara så här men känner man henne så vet man :)
Efter skolan idag så drog stefanie,ivan och jag me hem till Helena och hälsa på, vi blev kvar där i ngn timme och snackade lite... självklart så missar man bussen och allt så mamma fick skjutsa mig till jobbet ;) Tacktack!

Nej nu ska jag sussa och ladda inför orienteringen imorrn.. önska mig lycka till på min första orientering!!!!


Bild tagen av Jessica.


Den vackraste stunden i livet var den när du kom!!

Nu sittar man här igen då.. Skolan börjar inte förens om en halvtimme och jag är tvungen att sitta här i skolan och vänta...
Gick nyss förbi på donken och lämmnade in mitt Cv så får se vart det leder, hoppas på det bästa nu för jagt behöver pengar.
Första lektionen idag ska vi fortsätta måla på väggen, altså vi gör som en målning på e vägg nere i "källaren" haha nej men där vi har våra raster och skåp typ... Våran vägg ska vara blå ,med en regnbåge och en rosa elefant ;)  visar bild sen när det är klart :)
Men nu ska jag nog gå och sätta på mig målarkläderna see you :D

Drygt

Sitter i skolan och väntar på att lektionen på 2,5 timmar ska börja... det är så jäkla drygt för jag missar bussen med 20 min så då måste jag vänta 2 timmar på nästa!!! men jag får vell roa mig framför datan och sen dra ner på stan ......

23.25

Tjaba tjena!
Nyss hemkommen från en myskväll hos Anna med Emma Jolene och Johanna..
Igår vart det fredagsmys framför Tvn med Sara.
Idag for jag, mor och far in till norrtälje och fixde lite saker, hämtade ut reservdelar till min moppe osv.. sen drog vi vidare till kyrkan där Siri skulle döpas :) sen när vi satt där så kom vi på att det skulle vara gott med svamp så Jag mamma och Kina drog ut i skogen och kom hem med lite svamp :P  den räckte till middagen och inte så mkt mer men gott var det :)
Imorrn blire två matcher igen på Rådmansö Schakt arena så kom ner och kolla!!!!!!!!!!
Puss på er!!

Bara jag såg dig!!

Hallojsan :) sitter just nu och försöker skriva klart mitt CV för jag måste seriöst fixa ett jobb nu.. iofs har jag ett men får inte tillräkligt med timmar och då blir det inte så mkt mer än 700kr i månaden.. så ja ni ser ju 700 är ju inte direkt mycket för en som mig... så vill verkligen försöka fixa ngt :)  det är mc-donalds som ska få läsa mitt CV så får se hur det går..  och ja jag vet att vissa tycker att MC-donalds är värsta skitjobbet, men vafan pengar är pengar.. så jag ska iafl ge det ett försök... annars så tänkte jag kolla upp statoil för far har ju lite kontakter där så får se :)

tänkte bjuda på lite härliga bilder på vad HR09A gjorde på estet igår :)




Denna vackra gjorde jag :)


Soffans special ;)

Tänkte att jag skulle bjuda på ett supergott och superenkelt recept!


Plocka äpple!

Skär och lägg bitarna i stekpannan!

Sockra och lägg på kanel,rör om och fortsätt stek tills äpplena börjar mjukna!

Färdigt att servere med glass!

Kan det bli enklare och godare? Ni måste ju prova :)



Biiilder!!!

Tjena!!  Ja jag vet att det var ett tag sen maen har varken haft tid eller ork att blogga... samma är det nu så jag lägger upp massa bilder istället :)


Servitriserna sjölva :D  visst ser vi inte lite proffsiga ut? ;)

Farsan! :D

Födelsedagsbarnet :)

Jag och matte:D:D:D

Cover Crew Band!!!

VINST IDAG 3-0!!!

Tack Mamma!!

Älskar min nya kudde ;)<3

Jag och Steffi :)

Snyggast ;)


Sommaren är kort!

Ligger här i min säng och är hur mätt som helst.. det passar ju bra när man ska åka och träna!!  eller inte... men men det går vell över antar jag :)
Idag slutade vi en timme tidigare typ, så drog ner till stationen och tog halv tre bussen hem..  När jag gick av bussen ´fick jag mig en trevlig pratstund med Robin och vi kom fram till att vi måste ta reda på lite info om en kille som går på HR och bor någonstans i  södersvik.. Sen kom bussen från rådmansö skola och ett gäng klev av.. bla. johanna och hon fick äran att fråga vart kille bodde.. och han bor tydligen på Hattsundet inte alls långt ifrån mig :) så tänkte kanske kan haka på honom på cykelturerna ner till bussen på morgonen :P Han går i min parallelklass så måste ju lära känna honom ;)
 


Denna gjorde jag igår i skolan :)


Fortsätt kommentera annars dör denna blogg!!

Fick se att jag hade fått en ny kommentar av någon Hanna.. vet inte alls vem det är så om du vill berätta det så vore det kul iafl :)
Kommentaren såg ut så här..
Postat av: Hanna Gustavsson
du har jättegulliga flätor ju, vill också ha såna men kan inte göra flätor på mig själv, har ddu något tips på hur man gör?
jo snälla kan du inte svara i ett inlägg.
vill bara lägga till att du har värdens bästa blogg, nu ska jag in i duschen ha de bra :)
2009-09-06 @ 18:39:20

Så jag kan ju svara på det i ett inlägg då :)
Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara för jag bara gör vanliga flätor liksom... Men iafl så plattar jag håret först, sen delar jag upp håret i två delar,så sätter jag upp ena delen i en lätt toffs så att håret inte blandas, gör sen två flätor och så ruffsar jag till håret lite och plockar ur lite av det översta håret så att inte allt hår är med i flätorna.. sen är det bara att ha i lite vax och så är det klart :)
Vet inte om man fattar sig på denna beskrivningen men jag vet inte hur jag ska förklara mer..
Tack för din kommentar iafl :)


Tillsammans är vi starka?

Jaha då var de matcherna klara...  första matchen vill jag inte ens prata om men kan göra det lite iafl... vi var nog inte riktigt taggade känndes det som.. varför vet jag inte för vi hade ju åkt buss tillsammans och allt...  kanske var musikens fel eftersom det inte fans någon ström ute i skogen så fick vi ladda utan musik....  men tror nog inte att en så liten sak kan göra så stor skillnad...  Bollarna bara gick igenom oss mål efter mål... de fick slå sina långbollar som vi inte satte stopp för... varför vet jag inte, de bara rullade igenom oss hela tiden.. matchen slutade tragist nog 0-9...

Sen var det bara att byta om  till nästa match som börja en kvart senare...
Matchen startar bra och jag får ett framspel av vem vet jag inte men jag kommer iafl ihåg att jag kommer förbi backlinjen och slår in bollen i måål... Yees fick göra ett mål  även på denna match... sen  får de in 1-1  och jag får ngn gång där ett gult kort...  försöker ta det lugnt och får gå ut några gånger för att tagga ner mig för idag kokade det i mig...  i andra havlek får jag även ett till gult som förvandlas till ett rött och jag får gå av...  många olika åsikter om det där röda men det är ju så att domarn dömmer så bara att acceptera... Har nog själv kommit fram till att jag lider av damp eller vad tror ni??? :P Matchen slutar sen 2-2  vet inte så mycket om  dom målen eftersom jag då var på väg av planen och in  i duchen...  På väg till duschen stoppar Affe mig.. han fick mig att tänka till lite.. det är ju faktiskt sant det han säger att jag skulle va så grymt mycket bättre om jag taggade ner lite haha ;)


Skit it då!

Så skönt att det nu är helg.
Så skönt att jag har jobbat så jag slipper det i helgen..
Så skönt att vi ska spöa Norrskedika imorgon.
Så skönt att bara sitta här i mitt egna lilla hus och lyssna på musik och bara varaaaa.....
Så skönt att jag har dig och att jag kan lita på dig...
Så skönta att klassen börjar bli ett gäng som håller ihop.

Idag då fick jag ju som sagt äran att stå i disken, vilket jag faktiskt tycker är kul tro mig eller ej men det är faktiskt så... gillar liksom när det bara rullar på..  Servitriserna var jätteduktigt och vi alla fick väldigt mycket beröm av Gunilla våran klassföreståndare..
Vad händer ikväll då?? 
jo jag vet inte som vanligt så har Dennis frågat om vi vill hitta på någo men får se för det är ju faktiskt matcher imorrn så det skulle bara vara skönt med en chillkväll och träffa friendsen :)
hehe bara för jag sa friends så kom jag på att jag faktiskt blev en sån där friendsrepresentant i skolan;)

Nej nu är det middag med familjen och farmor snart så ska vell gå in och vara lite trevlig :)
Puss på er <3



Har du dött eller vill du bara inte prata med mig??

Idag började skolan med estetiskverksamhet då jag gjorde det fina blomsterarangemang som är på bilden nedan.. vad tycks?  jag ble iafl nöjd :)
sen var det äcklig lunch som vanligt, och sen var det bara till att sätta på sig serveringskläderna.. vi började med att öva lite innan vi skulle servera 1c.. Gick faktiskt hyffsat bra för att vara första gången :)  fick öven reda på våra roller vi ska ha på fredag och jag fick ju såklart den bästa :P  kag ska stå i disken.. visst är det inte för underbart ;)