08.02

Shopping med Sara idag då :)
klockan stod på 06.30 imorse sjukt ju men jag och sara ska ta 9bussen.. sen bär det av till Täby.  Man får ju faktiskt studiebidraget idag och så fick man lön i veckan så det blir perfekt.  Sen  drar jag hem till Jesper igen mys:)

-Jacka
-skor
-tröja
-byxor
och lite anndra roligheter ska inhandlas idag :)
men nu  måste jag fixa färdigt och sen vandra ner till bussen
Pussar på er!

kom änglar kom älvor det börjar bli kallt!

Tjoba!
Jag håller på och lagar wok som jag och sara ska smaska i oss när hon kommer, vilket jag hoppas på att hon gör snart :)
Vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag men vi kommer alltid på ngt skoj. Massa tjejsnack kan jag lova att det blir :D
Men nu ska jag göra klart maten Puss på er! <3

Grattis!

Hejsan:)
Kom precis in efter en sväng i spåret!  Det är så sjukt skönt när man kommer  tbx, man blir verkligen en ny människa.  Så ska nog börja med det iafl varannan dag.. 
Idag blir det Kalas hos mina små kusiner som inte är så små längre tror faktiskt de fyller 8 och 6 år :)  Kul att de blirs stora  men man längtara ju tillbaka till den tiden då de var små bebisar ;) De ska iafl få biobiljetter i pressent men det är meningen att de ska få gå med mig och syrrorna :) 
Nej nu ska jag hoppa in i duschen hare bra! Pusss!!!

Ps. Jag saknar dig!!<3

Dampen? ;)

Tjohej ;)
inga kommentarer på förra inlägget heller ;) men men får ge det en chans till:)
har varit ledig i två dagar nu, fett skönt :)  men har ändå kanske inte sovit så mkt ;)
Utvecklngssamtal i tisdags, gick faktiskt bättre än jag trott :) och igår så fick jag besök öv Jesper som övernattade här, fett mys :)<3
Jadu Sara vad vill du att jag ska skriva? ;)
Ny tränare har vi oxå fått och det är Anniz!! sjukt kul det kommer bli!!!! :D  är fett taggad för hennes träningar nu :)
nej nu ska jag sluta svulla godis och hoppa på cykeln!
Puss på er!


Vad hände egentligen?

Tjo!
vad vill ni egentligen att jag ska skriva i bloggen? känns liksom lite tråkigt att bara skrivadet jag gör på dagarna så kom gärna me ngt förslag :)
Men jag kör på ett sånt inlägg nu iafl..
i fredags var det ju serverng igen som alla fredagar. Det gick faktiskt bra men ver lite långtråkigt då man bara hade två bord...
Efter skolan drog vi ner på stan och sen följde J med mig hem, riktigt myssss! vi kollade på film och sen srog vi ner till södersvik och träffade ett gäng trevliga människor. Tack för en riktigt mysig kväll!
och sen var det ju då den dagen många väntat på! dagen då alla RSKare sammlas för att festa loss...
Vi i damlaget började iafl våran dag med olika tävlingar.. vi blev indelade i två lag. varje lag fick varsitt uppdrag och varsin flaska med ngn sots blandning, vet inte riktigt vad det var men sprit var det iafl.. den var  tvungen att drickas upp på två timmar av de som då fyllt 18.
vårat första uppdrag blev att gå in i parken och hämta  ett kuvert med nästa uppdrag. på den fick vi en nyckel och en golfboll.. sen skulle vi ta oss upp till ÖB och hämta nästa uppdrag som låg inlåst i ett skåp. På den lappen stog det  att vi skulle handla vissa saker till kvällen. sen var det lite andra småsaker vi skulle göra för att slutligen komma till mål.. man skulle vara där prick kl 1 annars fick man avdrag på poängen.. det låter ju inte så svårt? men innan vi gick iväg så tog de alla våra mobiler och klockor, så det vara bara  till att fråga runt på stan :)
Tyvärr så var det inget lag som vann den tävlingen för båda kom försent. och som straff vart det shotts till de äldre.
efter lunch var det hinderbana. vi skulle sitta ihop med gummisnoddar och de fick absolut inte gå av för då fick man  minus.
vi skulle också få igenom en golfboll genom an brandslang. allt gick på tid..
vårqat lag förlorade tyvärr men vad gör det när vi hade så grymt kul :D
senare på kvällen var det prisutdelning.. Jag fick pris för årets kämpe och träningspriset.. Och ett nytt smeknamn har man ju fått oxå skoj skoj ;)  så kalla mig nu för dampen!!!
orkar inte berätta så mycket om kvällen, den vart kanske inte så lyckad som jag trodde den skulle bli..

 


?

Varför är jag så dum för?? jag förstör ju för mig själv... åh jag hatar fan att vara blyg...  ska helt seriöst försöka jobba bort det!!!  men när jag väl lärt känna en person så är jag absolut inte blyg! så vad ska jag göra?? 
hjälp mig!!  jag vet att du läser det här och jag har sagt det till dig..Men du ska veta att jag verkligen gillar dig!!
 

stort ?

Hejhopp!
kommer hem loggar in på facebook och vad ser jag? jo min farbror har skiljt sig? fattar fan ingenting? helt seriöst, det var ju fan bara ett år sen de var skilja ju och sen imellan så har de gift sig och flyttat till lägenhet med hund, tre barn och allt :O  sjukt ju, tyxker faktiskt det är väldigt tråkigt.. men men livet går vidare ;D

;D

Tjaba!!
Ska jag lägga ner den här bloggen eller inte??
Fett svårt att bestäma.. skönt ibland ju att skriva av sig men jobbigt att ha pressen på sig att man måste skriva..
sååå hur ska jag göra?? upp till er nu????
Helgen då?
I fredags vart det lite festande hemma hos Sara riktigt nice ;)  kul att träffa rådmansöfolket igen, känns som oim det var ett tag sen.. Dennis (kusin) fick jag dit lite senare oxå men vet inte ditrekt om det var rätt beslut, för han var ju lite packad om man säger så.. Kanske inte var så konstigt eftersom han hade vart på ålandsbåten innan ;)  men men hem fick vi honom tillslut.. jag och pappa fick tvinga med honom ;) nejdå nu kanske jag överdriver lite men svårt var det..
i lördags då vart det jobb och sen vart det sthl med jesper.. vi var på bio och såg ngn 3D film, vet inte riktigt vade den heter och kan inte direkt berätta vad den handlar om för jag såg inte så mkt av den ;)  hade det iafl riktigt mys!!

Puss på er!! hoppas ni kommenterar och svara på rågan ;D

Vad ska man göra åt saken?

Mår seriöst inte alls bra men det ska fan inte få förstöra min kväll fattar ni!!!!!!
Känner mig allmänt äcklig och mår illa.. har inte kunnat äta ngt knappt på hela dagen men lyckades få i míg middag iafl .. mamma har frågat mig flera gånger om jag inte är gravid men det är jag faktiskt inte :)
Får försöka tagga till och se till att ha kul ikväll nu!!
Puss på er :)

RST!

Tjohej!
sitter just nu på jobbet och är färdig.. väntar på att pappa ska bli klar med mötet sen drar vi hemmåt och lagar mat ;)
Jag struntar faktiskt i marknaden i år eftersom att det är såå tråkigt.. ja eller ibland så.. man går typ ner dit för att träffa folk, vilket är väldigt trevligt men jag struntade iafl i det idag..
har haft en väldigt soft dag.. 2 lektioner, estet och livsmedelshygien sen fick jag mig en väldigt trevlig pratstund meed Jennie och Linus!
Nej men nu får det vara nog för den här gången höres och synes! Puss!

Tjoho!

Bloggtorka?? eh jaa det kan man ju lugnt säga!! Jag har ingen aning om vad jag skla skriva eftersom att mitt liv är ju inte direkt det roligaste att läsa om.. och säg inte att det är så om ni inte vill kommentera. För skulle ni tycka att det var kul så skulle det komma en kommentar ibland..
Men men iafl så var jag på middag med laget igår eller ja typ halva laget iafl :)  mycket trevligt..  sen drog jag madde och ida upp till flygfältet eftersom det andra banga och drog till "på G" där farsan spelade.. vi drog först med dit men  tyvärr så var vi LITE för unga :P Men vi drog istl på någon innefest ;)  vi mötte s på vägen av Jesper och hans polare.. sen vart vi med dem hela kvällen, men tyvärr så  var madde tvungen att dra..  men jag ioch ida hade kul iafl :)      lite pinsamma lagkamrater kan man ju säge men de var kul :D

Puss på er !!


Rubrik?

Tjingeling!!
Igår när jag kom hem så möttes jag av mormor och morfar som var i full gång med att putsa alla våra fönster :O  har man inget annat för sig så visst vrf inte ;) tycker iafl att det var väldigt snällt av dom! morfar fick ett hål i huvudet på köpet oxå ;)  nej men han slog i lekstugetaket och blodet forsade ner från hvudet... såg väldigt hemskt ut måste jag säga..
Idag kom far hem med kanelbullar, mums :P han hade köpt 30 st för att vi skulle ta med på mötet vi hade med laget idag.. Jag och Matte fick oss ett snack med anniz som faktiskt gjorde mig lite klokare och det verkar som om det blev likadant för Matte..  så får se hur vi gör.. allt hänger just nu på en person.. Tack igen anniz!
Imorrn drar jag och sara in till sthlm på bio efter skolan vilken vet vi inte än men det blir nog bra :) en kille i tvåan frågade om inte han fick hänka så får se då ;)
Puss och god natt!


Världens bästa servitriser serverar på hotell roslagen imorrn så kom och ät!