Valborg

Jaha nu är det valborg :D och vad ska jag göra ikväll då? Jo jag ska till Norrtälje med Sara Annica och Madde :P ska nog till södra bergen sen  har vi inte några direkta planer utom att det blir övernattning hos madde :P
nej nu saka jag snart gå... hoppas ni får en trevlig valborgsmäsafton :P

Mobil på lagning

tjena bloggen.. Sry för den dåliga uppdateringen, men det är faktiskt så attjag inte har varit hemma och kunnat skriva.. Helt otroligt tycker jag iafl.. brukar lixom sitta här 24/7.
Men men  kanske kan skriva nåfra rader nu då i alla fall...
I helgen  hade jag besök av sara här.. Vi målade mina väggar i lillstugan :P blev faaktiskt riktisg fint... Sen kom Madde och Mattias också på besök, men pappa satte Mattias i att  gräva avlopp Stackarn ;) utnyttjar mina polare.. hehe
sen på kvällen tog vi mopparna till vreta för att handla inför kvällen, där vi hamna på min balkong framför grilen ;)
Sen i söndags så drog vi hela gänget till Uppsala för att spela match.. Seriepremiär :D  vi vann med 3-1 JIppi :P
 Nej nu får det räcka för idag God Natt och sov gott Pusspuss...
( bilder kommer sen)

My life??

Rensade ut min garderob idag när jag kom hem.. Kan faktiskt erkänna att jag hade en del kläder..




så kan ju kanske inte komma och söga att jag inte har några kläder..
men man vill ju ha nya hela tiden och sen e det jättesvårt att kasta det gammla.. vissa kläder har liksom prislapparna kvar, för dom e  snygga i affären men sen när man ska använda dom så ser det helr konstigt ut och man ångrar att man köpte..

Imorn blir det Nt med sara för att handla till discot för småbarnen... måste även hinna träffa hjalle för att fixa ett par nya fotbollsskor eftersom att mina nya just gick sönder.....  kanske ska satsa på ett par lite dyrare skor???  får se hur det blir men jag älskade verkligen de andra... gjorde till och med massa mål med dom, vilket är väldigt ovanligt ;)

Nej nu är det fildax och sen sova GOD NATT PUSS

Gundvald

Jahapp.. då sitter man här då med beslutsångest igen... Vad F*n ska jag välja?????  Nu gick jag tillbaka på det första val jag funderade på föru, nämligen Hotell och restaurang? skit svårt ju, men jag tror nog ändå att det skulle passa mig rätt elle?
Har ju alltid drömt om att jobba på hotell så varför inte?
  





Gjorde klart GUNDVALD idag ¨på slöjden, är faktiskt riktigt nöjd med den.. Vad tycker ni? är han inte rikigt söt? :P

Pluggis

Jaha¨och så har måndagen gått den me.. tycker faktiskt att jag och sara har varit jätteduktiga idag för vi jobbade faktiskt hårt på varenda lektion.. slå de ni. Haha.. nej men det är faktiskt väldigt ovanligt av oss att jobba så mycket :P
När jag kom hem vart dt kladdkakebak, men den vart inte så vidare bra.. Tänkte att jag skulle göra den lite nyttigare ochtog 100g margarin istället för 150 och sen 50g vatten... Resultatet blev en kompakt konstig seg sak som inte går att äta.. Men inte gör det mig något för så slipper jag ju gluffsa i mig en fettbomb ::P 
Blev tillsagd av min far att jag skulle gå ut och gräva upp en bit av gräsmattan och köra iväg jorden till lite gropar på våran lilla fotbollsplan :P  så lite motion och styrkepass vart det för mig :P
Nej nu ska jag kanske ta fram matteboken och se om jag kan få något gjort...
Puss på er!!'

God natt!!

Jaha då har man hunnit en del idag oxå :P
vaknade vid sju tiden av att två små ungar hoppade runt i lägenheten. Så det var ju bara till att gå upp och göra frukost till de små barnen :) Svårt det ska vara för barn att bestämma hur det vill ha det.. Varm eller kall oboy, Youghurt eller macka.. ja ni förstår säkert :P Men eftersom att jag fick väldigt bra betalt så ska man inte klaga :) Tack en en gång för pengarna och biljetterna!!! tycker att det var för mycket egentligen... Tack!!!
sen kom Jenny och hemtade mig och vi drog vidare ut till Rådmansö.. där vart det fikaoch sen packning för att sen dra på match... Matchen slutade med att vi förlorade med 2-0 men tycker att vi spelade jättebra endå :D
Nej nu ska jag nog susa så man orkar ta sig upp till den där piss skolan imorn...Men men får ju tänka att det bara är typ 2 månade kvar till  SOMMARLOV!!
Pusssss


Rotade upp lite gammla egobilder på min kamera :P

Yeah! :O?

Hejsan!
Idag har jag faktiskt fått en del gort även fast det inte riktigt känns så. Jag har hjälpt farmor med en efterrätt, kört bort massor av jord för att vi ska bygga altan, och städat mitt rum har jag oxå hunnit :)
Nu ska jag gå och duscha och packa för sen bär det av till mina kusiner och vara barnvakt.
Imorgon är det MATCH jag längtar  :D  så det blr mycket vattendrickande för mig idag :P
Pusspuss

FREDAG :O

Tjena bloggen :) idag har jag och Sara varit i Täby och shoppat :) fick en del med oss hem båda två.. adjöss med födelsedagspengarna kan man ju säga..
Jag hade stegräknaren på mobilen hela dagen och vi gick faktiskt väldigt mycket.. över 11 000 steg vart det.. har hört att man ska gå 10 000 om dagen så vi ligger bra till ;)
har inte bild på allt men en ´navelpercing och trosor med musse pigg ;)
 
 
 

jasså?!

Hejsan!
Jah då har det blivit ett tag sen jag skrev igen då. Det har ju hunnit hända en del saker också. I måndags var det ju röd dag och alla var lediga typ.  Vi hade mina kusiner på besök eftersom att jag har fyllt år. Jag fick ett pressentkort på intersport och ett haslband :)
Dagen var jättebra tills jag börjar att få ännu mera ont i magen och kan knappt gå. Tar en Ipren och tror att det ska hjälpa, vilket det inte gör så jag ringer och frågar. Svaret jag får är att jag ska åka in till akuten för att kolla upp vad det är. när jag kommer in en timme senare så dröjer det inte så länge tills jag får komma in och berätta samma historia 100 gånger. Det var så att jag spelade fotboll för två dagar sen, då jag fick ett knä inprejat i magen. Jag har då aldrig vart med om en sådan smärta någon gång förut.  kommer inbte ihåg så mycket av det...
aja på sjukhuset tog det typ 5 timmar. Jag fick massa nålar  och rör i armarna. Blev även röntgad, fick åka in i en sån där tunnel. Men röntgen visade inte på något annat än att jag hade fått en rijäl smäll på musklerna.  så nu sitter jag där jag sitter och har ont när jag går.. men men det gör inget för det var en så grymt rolig match :)

Igår gick jag upp kl 05.30 för att jag skulle följa med min kusin i lastbilen. Har ju som sagt inte bestämt mig ännu vad jag ska gå för linje, men dagen gjorde mig lite mer säker på vad jag vill göra. Så nu blir det nog fordon i första hand. :)
man får ju  faktiskt samma kurser i matte,engelska och svenska som i vissa andra linjer, sen får man alla körkort gratis. Om det nu skulle bli så att jag inte vill jobba med det här sen så¨är det ju bara att plugga vidare, eller så får jag vell sitta i en kassa någonstans och vara trevlig mot kunderna.

Gottigotland

Jaha då var man hemma igen då efter en grymt kul helg, med både skratt och tårar ;) 
vill ni veta mera så gå in på www.rskdam.blogg.se
men nu måste jag gå och sussa så ses och hörs pusspuss










Jippi

Tjoheej !
Idag är jag jätteglaaad vet inte riktigt varför men det bara känns så helt enkelt. kanske kan det bero på att vi snart drar till Gotland :D är alltid lika nervös när jag ska åka  någon stans om jag har glömt  något. Men har packat allt som står på listan så det ska nog inte vara några problem :)
så nu får  ni inte se mej på några dagar Puss på er <3

Sofi heter jag :O

Hej
Har nu städat ur hela mitt rum, tagit ut alla möbler och damsugit bakom, dammat hyllorna, bäddat rent i sängen, ja och allt sånt där. Tog även ner alla tavlor på väggen för att det är ju inte så jätte långtkvar till operation flytt :P
nej nu ska jag gå och byta om sen dra på träning.
Puss på er !

MUU!

Hejsan sorry för den dåliga uppdateringen men jag har faktiskt inte haft ork eller lust att skriva. Men men idag så har jag  haft gäster och fått ännu mera pressenter :P när jag kollade på mitt pressentbord så såg det ut som om en treåring hade haft kalas hehe med det menar jag att det bara var musse pigg saker :P jag samlar ju som alla kanske redan vet på just
musse pigg :P
här kommer lite bilder på mina pressenter.