Glad tjej!!!

Intensivkursen är bokad v 18-19 och jag fyller år v 13  så det känns helt okej. Hade inte gjort något att ta det lite tidigare men måste ju passa in med skolan också..
Kan ni fatta att om bara 3 månader så kanske ni får se mig själv ute på vägarna ;D


En överlycklig tjej som snart blir  18 ;)  för er som inte vet så fyller jag år 31 mars..  är  dock ett tag dig men tiden går ju så sjukt snabbt :O


What do you think?

Jag har ju glömt att lägga upp en bil på hur frillan blev..


Släng gärna in en kommentar ;)


Waiting on a sunny day


Jättetrevlig kväll igår,  Daniel fyllde 30 och firades med en överraskningsfest hemma.


Glader!

Är jättenöjd med den här dagen :D

imorse fick jag låna en körskolebok av Jennifer så tack för det sötnos, så nu äre bara till och börja plugga.. inte långt kvar nu :D
sen var det dags för servering, vilket var ganska nervöst innan men gick hur bra som helst!
efter serveringen så skulle vi skriva en svenskarecension om filmen Troja och Sofi gjorde för första gången klart en uppift på en enda lektion (stolt). Sen plockade pappa upp mig och vi drog och delade ut två Cvn ett på statoil och ett på Coop Forum så nu får ni hålla tummarna! Har fått hjälp i skolan av två lärare så att det skulle bli perfekt.. Så hoppas hoppas!



Heaven Nor Hell

Sofi är hemma hela lördagskvällen och tar det lugnt för att hon ska ställa klockan för att gå upp på morgonen och jobba.
Vaknar mongotrött, äter frukost och beger sig till norrtälje.
När det är dags för henne att stämpla in så kommer chefen och frågar vad hon gör där?
Då äre tydligen så att världens klantigaste människa Sofi Karlsson har tagit ledigt denna dag utan anledning...
Lite lack man blir då.. mamma hade precis kommit hem då jag ringer.. så det var bara till att vända igen... Tur att man har så snälla föräldrar <3


Nu måste ni rösta!

                                     1                                                                                 2
                                   
  
 
                                   3
            








jag vet att jag tjatar om att jag ska klippa mig hela tiden. Men nu har jag verkligen bestämt mig! tiden är bokad på torsdag så nu finns ingen återvändo ;)
Frågan är bara hur?
Så nu får ni hjälpa mig lite ;)


Home sweet home!

 

haha jag är verkligen ledsen.. har egentligen ingen ursäkt till varför jag inte har boggat!.. eller jo, jag kan skylla på min fulla allmannacka! skola, jobb, träning, läxor! det är livet det! eller njaa...men så ser det iafl ut för mig just nu..
och till på köpet har man fått en förkylning, eller jag känner mig pigg! bara det att hjärnan rinner ur mig och rösten har sprungit iväg. men men ikväll blire att ta det lugnt framför Tvn iafl var ett tag sen man fick lite tid över för sig själv!
sen har jag även vart på massage upprepade gånger för att jag har problem med nacke och rygg.. och eftersom att jag har problem med det när jag är så ung så rekomenderade hon att ändra yrke.. så restaurangbranchen verkar vara ganska mörk för mig.. men vad ska man jobba då som inte sliter på nacke och rygg?  vart man än jobbar så kommer det ju bli samma sak?



All the single ladies!

vart en lugn kväll igår med brudarna.. god mat och massa skratt!
idag blire till att plugga i massor, vilket jag vet inte kommer gå så bra. Men man måste ju göra ett försök iafl.. för den här veckan är proppfull!
Sista veckan i köket är det också så tycker att ni kan ta er en sväng förbi och äta på  Tisdag och onsdag, på menyn står det svensk husmanskost, låter ju kanske inte sådär jätte toppen, men vi har rest jorden runt under den här kursen så är bara Sverige kvar!

Blir dock ett inlägg utan bilder då bilderna kommer senare! (r lite långt för mig att gå in och hämta kameran ;)

Hang With Me!

har spenderat hela kvällen med min sööta "lilla" kusin (21 år)  vi är nog bara  bra på en sak tillsammans och det är att prata snusk ;)   men satan så kul vi har!
Som sagt så har jag och farmor bakat smörgåstårtor hela veckan för att farbror skulle ha bymöte.. så jag och Linda fick hjälpa till att hålla ordning i köket.. eller vi och vi.. vill nog påstå att jag fick stå för det mesta av arbetet, samt att hon fick en riktig omgång massage av snälla mig ;P




pinsamt?

Måste bara säga en rolig sak som hände idag!
Stod i köket hela dagen och så blir jag och sara utkallad i matsalen för att en gäst ville veta vad vi hade i våran mat eftersom att den såklart var så god ;)
Och när jag ska börja beskriva maten så vet jag inte vad som händer, tro jag blev lite nervös :O
börjar med meningen..
- paprikan har jag inollat........!!!  what? gjorde jag bort mig ellr ?
efter mycket skratt så kunde jag fortsätta att berätta och sedan gå tillbaka till köket med ett ganska så rött face!


Leende guld bruna ögon!

Tjohoo, har jobbat hela dagen så färför den dåliga uppdateringe..   Imorrn börjar skolan så det är väl bara att se till att tagga och lägga sig i tid!  Har totalvänt på dygnet så det ser inte så ljust ut för mig inför imorrnbitti... men men upp ska jag väl komma på något sätt :P
Trevlig kväll på er!


Inget kan stoppa oss!

Som sagt så var jag och Sara på IKEA igår och även på lite andra affärer för att hitta den perfekta färgen till min vägg ;) var inte riktigt planerat att det skulle bli så men som ni kanske vet så är ju vi ganska bra på att göra impumsgrejer...  så först fick vi gå/ åka runt i hela uppsala med all våran packning och sen direkt hem och börja med väggen, så det blev en heldag om man säger så ;)
Lite kuddar, nytt överkast, nytt soffbord och ny färg på väggen så har jag fått till det precis som jag vill ha det! Såå nöjd :D  Tack för hjälpen Sara :P











Härlig dag!

Vilken Jäkla dag säger jag bara:p Tog 10 bussen till norrtälje för att sen åka vidare till uppsala i snöstormen.. Ikea hela dagen, helt nytt vardagsrum typ för 500, ganska najs.. Så sen när vi bestämt oss för att åka hem så tar vi av misstag fel buss.. Vilket leder till att vi bara åker runt i hela uppsala och även knutby i en timme... Kommer tillslut fram till stationen och missar bussen hem med 3 minuter... Så med tre stora ikea kassar och två soffbord under våra armar får vi stå en halvtimme och vänta på nästa... Nu blire hem och vila.. Eller vänta lite.. Sofi har ju köpt med sig målafärg hem så det blir ingen lugn kväll här inte... Sara och jag ska måla;)

Hej mitt vinterland!

Åkte in och jobbade idag, vart 3 timmar vilket känns totalt värdelöst men får betalt för det dubbla iafl så alltid något.. men ändå ...
Snön verkar aldrig vilja ta slut heller så får se hur det blir med morgondagens planer, om det går några bussar alls :o Planerna är att vi ska till Ikea men just nu ser det mer ut som om det blir en hemma dag, för inte vill jag ge mig ut i det här vädret iafl..


(Utsikt från mitt fönster)

Snart syns väl inte husen längre av all snö :P


I´m Not Ready To Make Nice

Funtar på en ny frisyr, en kort en ;)  Men nu äre såhär att jag behöver eran hjälp!? Ska jag eller ska jag inte? och sen hur ska det se ut?  Jättesvårt att hitta bilder ju :O
Tack på förhand :)

Girls Just Wanna Have Fun!


En heldag med syrrorna, mycket skratt och prat! Händer inte så ofta, då vi annars bara bråkar ;)


Love!


What do you want from me?!

  • Att munkarna blev så goda
  • Mysig eftermiddag/ kväll med familjen på bio
  • Att träningen sätter fart imorrn för mig
















  • Att det är så fruktansvärt kallt hos mig
  • Det suger att ha lov, finns inget att göra.

 


I Remember You

Har bakat jättegoda munkar, och det var hur lätt som helst, så snart kommer farmor ner på fika. Mysmys

  • 1 ägg
  • 1 dl socker
  • 1 dl mjölk
  • 2 msk smör
  • 5 dl vetemjöl
  • 1 ½ tsk bakpulver
  • kokosfett
  • strösocker

  1. Vispa ägg och socker poröst. Tillsätt mjölken.
  2. Smält smöret och rör ner i smeten.
  3. Blanda nästan all mjöl och bakpulvret. Vänd ner blandningen i smeten.
  4. Stjälp upp degen på mjölat bakbord och arbeta i det mjöl så att degen blir fast.
  5. Rulla ut till långa och smala längder. Dela degen i 15-20 cm långa bitar och forma till kransar.
  6. Värm kokosfettet till 180 grader i en kastrull. Fritera några kransar åt gången tills de blir guldbruna. ( vi använde vanlig frityr olja, gick lika bra)
  7. Låt rinna av på hushållspapper och rulla i strösocker.



    Innan  fritösen


     ser ju inte så mycket ut för världen men oj så gooda :D

Min älskling har ett hjärta av snö...

God morgon! eller God dag! Skönt med lov så man får sova lite, dock har jag blivit väldigt duktig på att vända på dygnet..
idag blir det en heldag med syrrorna, vi ska väl fixa lite här hemma sen blire in mot Norrtälje för lite fönstershopping ( iafl för mig ) och sen blir det bio med familjen :)


Söta va ;) haha


Leva livet nu ska jag leva livet...!

Hemma igen, och som sagt kunde jag låta bli eller? nej såklart inte...  Kom hem med ett par byxor och nytt smink.. båda två är ju iofs välbehövliga ;)
var meningen att vi skulle till Junibacken, men såklart så har de öppet tisdag-söndag och inte alls på måndagar... men men nu har vi två barnsliga själar en anledning att ses igen och åka dit ;) för tyvärr så blir det ju inte så ofta att vi ses :(




Har letat jättelänge efter ett par gröna byxor, så idag fick äntligen ett par härliga följa mig hem till garderoben ;)


Sträck ut din hand!

God morgon på er alla glada :)
NU ska jag dra in till Sthlm med Matilda, vi har inte bestämt vad som ska ske men någonting ska vi nog hitta på ;)  Är ju lite roligare att åka in och göra något spontant. ska försöka mig på att inte köpa något, men ni som känner mig rätt så kan det vara ganska omöjligt :O


Jag och min lilla negerunge ;)


Glöm inte bort att livet är till för att levas!

Så kul att några ville komma och hälsa på mig här på bloggen igen, men glöm inte att slänga in lite komentarer ;)
Ska försöka att vara så uppdaterad som möjligt här på bloggen för det finns inget värre än att komma till en blogg som inte är uppdaterad på några dagar.. så puscha mig gärna om jag halkar av banan ;)

Dagen och även natten har spenderats med min lilla Sara, massa kärleksfilmer, skratt, tårar och chips och dirre såklart ;) 


Nu är jag tillbaka!

Hejsanhoppsan!  Har tänkt att jag ska starta upp bloggen igen, så hoppas ni kommer in och kikar :)

Som sagt så är det ju ett nytt år nu så varför inte starta om på nytt!?
För mig är det inte vilket år som helst, det är faktiskt det året då jag fyller 18 år! Jag är dock alldeles för bra på att ha för höga förväntningar på allt och sen när jag kommer dit så skiter det sig. Så mitt största mål 2011 är att jag ska ta dagen som  den kommer och inte förvänta mig för mycket. 
 
Lite fler mål 2011

- Hitta ett nytt jobb (Jobbar på donken nu)
- Leva livet
- Åka utomlands med brudarna
- Ta körkort
- Flytta?
- Ta tag i skolan (dags nu kanske?)
- Att vi ska lyckas i serien i sommar!
- Jobba ihop till en bil
- Stoppa mitt shoppingberoende
- Ändra mina matvanor  (man kan ju alltid försöka) men glöm att jag tänker sluta äta godis :D


Som ni ser så handlar det mesta om pengar, och pengakåt som jag är så skulle det ju inte sitta fel med ett annat jobb, för lönen är ju inte på topp om man säger så på donken ;)



Bild från nyår!  Jag, Sara, Emmy, Ida och Carro som fotar!
GOTT NYTT ÅR!