17 år då :D

Tjena, då var dagen här och jag har klivit ett steg närmare 18 :P Bara ett år kvar nu till den stora festen som någon sa ;)
Puss på er<3

Måndag 29/3-10

Tjoho!
Vet inte varför men jag låg i minst 5 timmar inatt/kväll och försökte sova men det gick fan inte :O  somnade till sist kl 3 och vaknade klarvakn kl 5, fattar ingenting, sen var man ju hur trött som helst i skolan.
Men men gick bara till 12 sen hem och baka bullar och kakor, för det ör ju inte vilken dag som helst på onsdag ;)
Sen ut o mocka till kaninerna och nu ska jag nog ta mig i kragen och se hela Twilight, har ju inte riktigt blivit så än ;P




Fick en lite för tidig present av min mormor som gjort den här själv på min beställning :)  passar perfekt in bland mina röda grejor ;)






Rösta!

Designade en bikikni på nelly.com, så nu tycker jag att ni kan rösta på mig ;) Fett nice priser :P
Tack på förhand :D



http://nelly.com/designyourbikini/?bikiniuser=ETeKE0IWsqtIMZIAgAz46fJF#bikiniGallearry


Lördag 27/3-10

Tja, hade en underbart rolig kväll igår med brudarna :D  Samlades hemma hos mig runt 7 och gjorde oss i ordning typ sen vid 11 tiden tog vi våra cyklar och drog längre ner på vägen där viktor hade fest.
Det var faktiskt kul där, man kännde ju typ hälften av dem men det är nice :)  när det sedan kom fram till att jag var dotter till världens bästa Lillis så vart man ju genast mer uppskattat ;)  haha nej men lite så var det faktiskt,  halva lillis fanclub var ju där ;)
sen mot morgonen drog vi iväg hem på våra cyklar igen o kom inte i säng förens kl 6 typ:P
Här kommer lite bilder från kvällen








00:01

Drog till Kista gallerian idag med Sara o Frida riktigt nice :P

Jackan och byxorna är numera mina.
 
även det här linnet fick följa med hem, så nu är mitt konto helt tömt :O





Var inne och läste på hemsidan och såg vad vår käre coach skrivit under mitt namn ;)

Smeknamn: Soffan

Den enda som klarar sig från rött kort trots två gula. Kämpar och sliter i alla situationer.
(Har även lovat att äta upp sin hatt om coach vinner skytteligan 2010)


Ledig!!

Jaha då var man ledig resten av veckan då ;)
drygt att man då vaknade 07.15 imorse o kunde inte somna om, men men upp käka frukost och dra till Norrtälje för att gyma med Steffy, sen mentorssamtal och efter det så ska jag va med Sara o Frida, fett nice :D

Söndag!

God morgon på er :)  
klockan stod på 08.30 inte så jättefarligt men ändå en söndag ;O  hihi aja jobbar 10.30-19.00  8 timmar, är inte sådär jättetaggad men börjar få in rutinena nu så det blir  bara roligare o roligare :) gillar när det är tempo, men det kan va svårt att hänga med ibland :D 
Nej nu ska jag snart mamma skjutsa in mig, ha det så bra pösss!

Donken ;D

Jobb hela helgen typ, riktigt nice eller?  nej men det är ju pengar, så ni lär ju komma in och käka mina burgare ;)
föresten vad händer ikväll allihoppa? vill hitta på  ngt :)


Min otrorligt vackra donkenoutfit ;)


Färdig!

Såå nu är den äntligen färdig ;)
Tog hela vintern att samla på förpackningarna men med lite hjälp så fick jag ihop typ 14 st :P
Min nya väska, ingen lär ju ha likadan iafl ;)hihi

 


Livet rullar på!

Tjena, andra passet på donken avklarat och jag tror nog att jag kan stå ut :P  Alla är verkligen jättesnälla och trevliga :)

Snacka precis med min sysling som jag inte har träffat på typ massa år, alltid kul, trodde inte att han skulle känna igen mig ;) Nej nu ska jag gå till sängs och kolla på Tv ha det bäst! och förlåt för dålig uppdatering men det är mycket just nu :P

Min dag ;P

Vaknade ganska så tidigt idag så är nästan klar och det är över en timme till bussen går :O
såhär ser min dag ut!

08.00- bussen går
09.00- NO
10.40- SO
12.10- slutar
sen blir det gym
16.30- Jobb
19.30- slutar

härlig dag de ;)

Bättre älskat och förlorat än att aldrig ha älskat.

Tjoho, hade Mattias och Sara på besök här igår, riktigt trevligt var ett tag sen man träffa mattias :O Drog med Linus in till sthl på morgonen för vissa är ju lediga på fredagar ;)  Fick med mig ett par fotbollsskor hem :P
Har  vart i Norrtälje idag med mor och syrrorna tagit första gerdacilsprutan,  gillar absolut inte sprutor men vad gör man inte :O
Sen har jag även städat min sista gång på RST  riktigt nice :)  så på måndag blir det donken ;D
Nej nu ska jag dra hem till mormor och morfar och  roa dem lite ;)  och imorrn blir det fotboll för hela slanten :D
Pöss på er!

     
Var kanske dags för ett par nya, tejp håller ju inte i längden ;)


Fredag = ledig!

Tjo, sitter i skolan även fast man är ledig idag. Åkte in med mamma som ska gyma och sen ska jag ner till stationen för att möta upp linus för en shoppingtur till Stockholm :)
Ikväll ska jag va med Sara vad jag vet sen får vi se vad som händer kanske ngn annan också vill hänka på att göra något? :D
Var på  hår och hudkällan igår där jag har ett presentkort som går ut om två veckor, vet inte riktigt vad jag ska göra men vad tror ni om att gå en såndär sminkkurs? :P
Pöss

Carl Linus Sebastian Nelin

Har haft dåligt med fantasi nu på bloggfronten, men när jag satt i datasalen idag med Linus så kom jag på att jag kan ju skiva om honom :P Jag fick hans godkännande så här kommer några rader :)

Linus är en av mina bästa vänner. Han har valt att gå på hotell och restaurang programmet för att senare bli reseledare när han är klar. Det är även där vi träffades genom att vi hamnade i samma klass. Jag kom in lite senare i klassen och den förste som bemötte mig var Linus. :)
Ur min synvinkel är Linus en person man verkligen kan lita på. Han är väldigt omtänksam och gör mycket för att folk ska må bra. Han är liksom som en liten psykolog, så jag undrar om du inte ska satsa på det istället? hihi ;)
Han har sina små stunder då man inte riktigt vet vart man har honom, jag menar liksom att han kan försvinna i sin egen lilla värd med musiken i öronen och kan va svår att få kontakt med. Helt plötsligt kan grabben vara helt borta och man har ingen aning vart han är, i skogen kanske? ;), men då behöver han bara lite tid för sig själv vilket alla människor behöver.
Linus gillar verkligen att träna men ibland kan det faktiskt gå lite till överdrift, att gå på promenader i mörkret kan ju visst vara nice men kanske inte alltid. Han fick med oss en gång att gå typ två mil för att hämta en film liksom, vem får den idén? :P Det är inte den ända gången han fått för sig att vandra i natten ;)

Korv säger en hel del om Linus, det går inte en hel dag utan att man hör ordet korv slinka hur munnen på honom, vet dock inte varför men kan bero på att killen gillar korv ;O   Ni förstår säkert inte vad jag menar men är man med honom ett tag så förstår man ;)
 
Wow eller Wåw som han säger, är något han är grym på,  vet inte riktigt men tror det var så att han blev rankad 8 plats i europa i sin grupp och ni kan ju tänka er hur många det är som spelar. Han la sedan av med wow efter sommaren för att satsa mer på tjejer och kompisar men nu börjar han komma igång med speladet lite igen :)

Det var lite kortfattat om min vän Linus :D


Galaxy :O

Som kanske alla har hört på nyheterns så  har det ju vart problem med båtarna eftersom det vart så mycket is. Och en av dem båtarna var den vi satt på, eller vi satt ju inte fast i isen men pga av den så var vi tvugna att ta en annan väg och då måste man ha en lots för att visa vägen. Så medans vi väntade på lotsen så fick vi stå stilla. Så vi kom hem nästan ett dygn senare.


Jag och pappa, Han försöker ju såklart va cool med sina små fingrar ;)

Jag och mina sötnosar ;)  Har faktiskt insett att även vi kan ha roligt tillsammans :D<3


Mamma och Pappa :D<3

Båten var inte direkt ngt för oss, det roligaste av det vi gjorde var när vi åkte hiss :D  Ni fattar säkert inte det roliga med det men det gör vi ;D

Har dock inga bilder på Markoolio som uppträdde båda kvällarna. Men han var grym!


14 meter is var det, 4 ovanför och 10  meter under vattnet ;) 


Jobb!

Har fått mina första timmar på donken nu :P  nu blire pengar in!!!! :D