Nu kan du få mig så lätt!

Fösta dagen på lovet, Lars Winnerbäck och Håkan Hellström spelas i högtalarna och arbeten skrivs.. försöker se till att bli klar med allt första dagen så jag kan konventrera mig på allt annat skoj sen :)


Måndag
- plugg och promenad
Tisdag- Sthlm med brudarna och inhandla lite nya kläder, sen fotbollsträning
Onsdag- Gymet på morgonen sen Junibacken med Matilda ( skratta den som vill men ibland måste man få göra barnsliga saker )
 och på kvällen blire filmkväll med brudarna.
Torsdag- än så länge bara fotbollsträning inplanerad
Fredag- gym och hoppas på att det händer ngt roligt med "gänget" snackas iafl om det :)
Lördag- inget planerat än
Söndag- inget planerat än

Hoppas på att få åka skidor någon dag också :)
Ser ni att jag inte ska jobba en ända dag??  Fett skönt :)



 

 

 


 

 


Your Love

Vart båten igår då.. känns så fruktansvärt drygt att åka när man vet om att det bara är en månad kvar tills man får åka själv, köpa det man vill och ha dricka en drink.. men men kul hade vi iafl :)
Jag och sara ägde ju dansgolvet men det är ju som vanligt ;)






Kärlek till arbete är en självmotsägelse.

Huset är nystädat, var ganska välbehövligt efter den här veckan, försår mig inte på mig själv.. Hur kan jag stöka ner så mycket på så kort tid? Men men nu är det iafl borta... Hoppas på besök imorrn så vad gör man inte för sina gäste liksom ;)
så nu ska jag gå in och hämta kaffe och bara tat lugnt den här kvällen, är ju egentligen träning men jag vill bli ordentligt frisk någongång i livet så vad gör man inte..



 

The plånkan is at home!

Det är både skönt och jobbigt att vara sjuk...
Tog ett bad alldeles nyss med ansiktsmask, hårinpackning och grejer.. underbart!
Men att inte kunna gå till skolan är mindre roligt.. förstår inte hur du klarat att vara hemma över en vecka sara??

Jag hade som mål förut att jag skulle lära mig att dricka kaffe innan 18, och nu är det min nya drog efter bara en vecka?  Det är fan asgott :O Vet inte om det är bra eller dåligt?




vem ska jag tro på?

Var meningen att jag skulle va med Sara idag men stackarn blir ju bara sjukare... så det blir en hemmakväll för min del.. Ska iväg imorrn med jobbet på bowling och "konferens" och som sagt jag behöver vila lite :)

Den här ungen kan verkligen göra min dag!

 


STORT ?

En seriös lärare- Sofi du måste välja bort något nu annars kommer du gå in i väggen snart!
Ja som sagt....
jag mår inte alls bra.. har aldrig brutit ihop i skolan förut men idag kom tårarna... Jag orkar inte med allt...  sover knappt på nätterna pga av att jag ligger och tänker på allt som ska hinnas med...
I skolan öser det ner massa uppgifter på en innan jag hinner göra klart den första...
Alla säger att jag borde ta bort ett av jobben men som sagt jag behöver pengarna...  Skulle önska mig ett liv utan måsten och inga tider att passa, men glöm det...  frågan är ju bara vad ska jag välja bort? Den frågan gör mig ju oxå stressad.

Love the way you lie

sitter och leker lite framför datan med syrrorna ;)









Bättre sent än aldrig ;)

ojoj vad häder här då? har sofi dött eller??
nej men har haft massa annat för mig ;)

Sitter hemma med familjen och bråkar om vilktet bidrag som är bäst i melodifetivalen .. känns inte riktigt okej att sitta hemma en lördagskväll  men kan va skönt ibland :)


Cup igår och så här kan det gå ;)


Jobb jobb....

Har inte så mkt mer att säga än att jag ska jobba hela helgen....  är inte så glad på mitt jobb just nu...  har knappt fått några tider i mars och när jag bokade så blev jag nekad... så det blir väl till att leva på studiebidraget.. perfekt då jag fyller år och behöver lite pengar...


Saknar!! :O